Loading
0%

Boekhouderprijs.nl maakt het gemakkelijk om offertes te ontvangen van de beste boekhouders en accountants. Met duizenden bekwame boekhouders en accountants in ons netwerk, zijn wij gespecialiseerd in het vinden van de beste oplossing voor jouw boekhoudkundige behoeften.

Beschrijf je verzoek in het online formulier en geef jouw voorkeuren aan met betrekking tot locatie, kwalificaties en prijs. Daarna nemen wij contact met je op voor een snel telefoongesprek om jouw opdracht te bespreken. Binnen 48 uur hebben wij 3 specialisten gevonden die aan je wensen voldoen.

En zijn we vergeten te vermelden dat onze service volledig gratis is?


Wij zijn partners van Ageras

Ageras is 's werelds leidende platform dat ondernemers matchen met de juiste boekhouder. Opgericht in 2012, heeft Ageras zich snel uitgebreid naar Europa en Amerika en de 125 medewerkers hebben inmiddels meer dan 304114 ondernemers geholpen met het vinden van de beste boekhouder voor hun behoeften. Ageras werd in 2017 overgenomen door de wereldwijde prestigieuze private equity firma Investcorp na het winnen van meerdere prijzen voor hun superieure service - waaronder EY Entrepreneur of the Year.


311633

Tevreden gebruikers

+5000

Financiële experts

9.7

Gemiddelde beoordeling

18%

Gemiddeld besparen

Bespaar geld

Je krijgt een scherpe prijs omdat onze boekhouders met elkaar concurreren om jou als klant te krijgen

Bespaar tijd

Je hoeft geen tijd te verspillen met het doorbladeren van telefoongidsen, in de hoop dat je zo de beste boekhouder vindt. Laat ze naar je toe komen!

Het is kosteloos

www.boekhouderprijs.nl gebruiken is 100% gratis en vrijblijvend

Wij dekken heel Nederland

Wij kunnen boekhouders vinden in heel Nederland

Het teamNick Pfeyffer

Managing DirectorPim Dikker

Business developer managerTom Gerritse

Customer success manager

-

Zo vinden wij de juiste boekhouder voor je

Het vinden van een boekhouder in jouw omgeving is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vul ons formulier in en wij doorzoeken onze database van +5.000 boekhouders. Kom in contact met 3 boekhouders gespecialiseerd in jouw branche. Jij hebt hier de volledige controle over en je zit nergens aan vast.

1. Vul het formulier in

Neem 2 minuten de tijd om het formulier in te vullen en ons te laten weten waar je naar op zoek bent.

2. Vergelijk offertes

Wij zoeken de 3 boekhouders die het beste bij jouw wensen passen. Nadien kun je de offertes gemakkelijk vergelijken, rechtstreeks in je inbox.

3. Kies de beste

Kies de offerte die het beste bij je past! De 3 offertes die je ontvangt zijn 100% vrijblijvend en met zorg afgestemd op jouw wensen.

Ontdek zelf waarom meer dan 311,633 ondernemers voor ons kiezen.

Sinds 2012 helpt boekhouderprijs ondernemers bij het vinden van de juiste boekhouder of accountant. De boekhouders en accountants in ons netwerk worden beoordeeld met gemiddeld een 4.8/5, gebaseerd op 5.000+ reviews. Met deze informatie helpen wij ondernemingen in verschillende branches en regio's bij het vinden van een boekhouder of accountant, passend bij specifieke bedrijfsdoelen.

Vragen of opmerkingen?

Telefoon: 020-241 6876

Adres: Danzigerkade 207, 1013 AP Amsterdam

Aarzel niet om contact met ons op te nemen: wij staan klaar om jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Wij staan je graag te woord tijdens onze openingsuren. Je kan ook ons online-formulier invullen.

Onze openingstijden:

Maandag9.00 - 17.00
Dinsdag9.00 - 17.00
Woensdag9.00 - 17.00
Donderdag9.00 - 17.00
Vrijdag9.00 - 17.00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Klaar om jouw volgende boekhouder te vinden?

Het vinden van een nieuwe boekhouder is een kwestie van vertrouwen. Wij stellen je graag voor aan de beste specialisten voor jouw zaak, op basis van jouw criteria.

Probeer het nu - het is gratis en vrijblijvend!

VIND JOUW BOEKHOUDER